TK Split 1950 teniski klub godine

Teniski klub TK Split 1950 je proglašen najboljim teniskim klubom za 2023. godinu, što predstavlja veliko priznanje za sve članove i osoblje kluba. Ova nagrada se dodjeljuje na osnovu izuzetnih rezultata, koji se mogu nominalno iskazati brojkama u donjoj excel tablici, a u stvari je slika predanosti tenisu, organizaciji kluba i popularizaciji tenisa u našoj zajednici.

TK Split 1950 je tijekom protekle godine ostvario izvanredne teniske rezultate. Njegovi članovi, uključujući djecu, juniore i seniore, postigli su zapažene uspjehe na domaćim i međunarodnim turnirima.
TK Split 1950 se može pohvaliti osvajanjem brojnih titula, kao i izvanrednim plasmanima u različitim kategorijama.

Poseban fokus kluba je na razvoju mladih tenisača. Kroz sistematičan pristup treningu i stručan rad trenera, klub je uspeo da stvori sjajne uvjete za napredak mladih talenata.

Infrastruktura i fizički uvjeti za trening su još daleko od potrebnih i to je dugogodišnji problem koji treba rješavati, ali se stanje stalno popravlja zahvaljujući upravi kluba, grada Splita i šire zajednice kojoj zahvaljujemo na podršci.

Planovi su biti samo još bolji i ova nagrada za klub godine je samo motivacija za dalji rad i napredak.
TK Split 1950 planira da nastavi s unapređenjem svojih programa i prvenstveno infrastrukture, da privuče još veći broj mladih talenata, te da postigne još bolje sportske rezultate. Cilj je da se TK Split 1950 i dalje razvija kao centar izvrsnosti i mesto gdje se njeguje ljubav prema tenisu.

Cijela tablica teniskih klubova u hrvatskoj u pdf formatu

Odgovori