Uspjesi naših tenisača iz kluba na seniorskom prvenstvu Hrvatske.

U Zadru je ovaj tjedan održano održano HEP seniorsko prvenstvo Hrvatske u tenisu za Seniore i seniorke gdje su naši tenisači iz kluba postigli izvrsne rezultate, braneći boje kluba.

Sara Svetac (TK Split 1950) je postala nova seniorska prvakinja Hrvatske pobjedivši u finalu Riu Derniković (Top Spin) sa rezultatom 7-6(4) 6-1. Ostatak turnira se doslovno prošetala do finala pojedinačne konkurencije.
Jerko Brkić (TK Split 1950) je izgubio gust meč u finalu od Deni Žmak (Ogulin) 6-7(8) 6-2 7-5, ovaj rezultat mu treba biti podstrek da nastavi trenirati jer se vraća na staze ozbiljnog seniorskog tenisa.

U konkurenciji mješovitih parova Luka Curavić (TK Split 1950) i Sara Svetac (TK Split 1950) igrali su finale, što je vrlodobar uspijeh u toj zanemarenoj vještini mješovitih parova.

Važno je naglasiti da uspjeh na državnom prvenstvu nije samo rezultat talenta pojedinca, već i posvećenosti trenera i podrške kluba, te napornog rada i predanosti samih tenisača kojima želimo uspijeh u teniskim karijerama.

Odgovori